پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن در 45 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات 45
حجم 3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی مهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن در 45 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

مهمترین تغییرات بعد از کشتار 
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)
گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)
ویژگی های گوشت تازه
جمود نعشی
مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم)
کوتاه شدن در اثر سرما
چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت
گوشت خام
اصول نگهداری فرآورده های ( گوشتی)
عمل آوری (curing)
دودی کردن (smoking)

توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود