پاورپوینت برنامه ریزی مسیر شغلی در 28 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 28 |
حجم | 4054 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت برنامه ریزی مسیر شغلی در 28 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
برنامه ریزی مسیر شغلی چیست؟
چرا باید برای مسیر شغلی خود برنامهریزی کنیم؟
چگونه برای مسیر شغلی خود برنامهریزی کنیم؟
چگونه برنامه ریزی مسیر شغلی انجام دهید؟
بخشی از متن
مقدمه
برنامه ریزی مسیر شغلی فرایندی است که توسط یک کارمند استفاده میشود تا دورهای را در سازمان برای مسیر پیشرفت شغلی خود برگزیند. این برنامهریزی شامل شناختن دانش، مهارت، ویژگیهای فردی و تجربهای برای یک کارمند است تا بتواند به شکل سازمانی یا از طریق ارتقاهای مختلف به پیشرفت برسد.
برنامهریزی مسیر شغلی در شرایطی اتفاق میافتد که کارمند به اهداف شغلی، مهارتها، دانش موردنیاز، تجربه و ویژگیهای شخصی خود نگاهی صادقانه داشته باشد. برای اینکار کارمند باید برنامهای تهیه کند تا بداند در هر کدام از مطالب مطرح شده در چه مرحلهای قرار دارد و باید به چه سمتی حرکت کند. در این مبحث در مورد برنامه ریزی مسیر شغلی توضیح خواهیم داد .
برنامه ریزی مسیر شغلی چیست؟
مهمترین قدم برای موفقیتهای کاری یک برنامهریزی مسیر شغلی متناسب با مهارتها و علایق است. برنامهریزی مسیر شغلی در واقع هدف و مسیر پیشرفتی است که فرد دوست دارد در زمینه کاری خود دنبال کند، و با توجه به اهداف و ماموریت سازمان برای دستیابی به آن برنامهریزی میکند.
اما باید توجه داشت که این برنامهریزی نیازمند شناخت مهارتها و تواناییها، علایق، استعدادها، امکانات سازمان، و ویژگیهای منحصر به فرد است. هر فردی باید قبل از ریختن هر برنامه و طرحی بداند در چه زمینهای مهارت دارد و شخصیتش با کدام مشاغل همخوانی بیشتری دارد. بنابراین شناخت علایق و تواناییها از ابتداییترین گامهای برنامهریزی پیشرفت شغلی است.
شناخت شخصیت و رفتار تاثیر زیادی در انتخاب مسیر شغلی دارد، اگر در مورد تیپ شخصیتی خود مطمئن نیستید، توصیه میکنیم به صفحه تست شخصیتی مراجعه کنید تا با اطمینان بیشتری مسیر شغلی خود را انتخاب کنید.
چرا باید برای مسیر شغلی خود برنامهریزی کنیم؟
1. برنامه ریزی مسیر شغلی یک فرآیند مستمر و مادامالعمر است. به این معنی که کار شما با یکبار برنامه ریختن تمام نمیشود و باید همیشه، با توجه به شرایط آن را بهبود دهید. همه افراد در زندگی کاری خود یاد میگیرند و آموزش میبینند، به همین دلیل، مهارتها و علایق به مرور زمان تغییر میکنند. برنامهریزی مسیر کاری باعث میشود یک دید کلی نسبت به اهداف و آینده کاری خود داشته باشید و با توجه به آنها و مهارتهای جدید که فراگرفتهاید، مسیر کاری خود را بروزرسانی کنید.
2. برنامهریزی مسیر شغلی باعث میشود میان اهداف کاری و سایر اهداف تمایز قائل شوید و برای دستیابی به هر یک از اهداف از روش جداگانهای استفاده کنید. البته این ایجاد تمایز به معنی این نیست که میان هدفیابی و برنامهریزی شغلی با سایر برنامهریزیها تفاوت وجود دارد. در این مسیر شما میتوانید از افراد متخصص و مشاور نیز کمک بگیرید تا مسیر شغلی را آسانتر برنامهریزی کنید.
3. برنامهریزی مسیر شغلی یک هدف بلندمدت است. بسیاری از افراد به این دلیل در کار خود موفق نمیشوند که آن را به یک هدف گره نمیزنند یا اهداف کاری کوتاهمدت انتخاب میکنند. اما باید بدانید که انتخاب هدف یک مهارت و هنر است. اکثر مردم اهدافشان را خیلی بزرگ انتخاب نمیکنند تا به تغییرات اساسی در زندگیشان منجر شود.
اگر نگاهی به زندگی افراد موفق بیاندازید متوجه میشوید که این افراد زندگی و آینده خود را به اهداف بزرگ گره زده، برای آن برنامهریزی کردهاند، و در نهایت به دنبال آن رفته و اجرا کردهاند.
اهداف بلندمدت برای اینکه به مرحله اجرا برسند باید نوشته شوند، از نظر قابلیت دستیابی ارزیابی شوند، و در آخر اجرا شوند و در طی آن مدام کنترل شوند.
4. برنامه ریزی مسیر شغلی باعث انعطافپذیری میشود. ممکن است در مسیر پیشرفت شغلی موانعی به وجود آیند که باعث دلسردی شوند؛ به گونهای که از اهدافتان دست بکشید. اما اگر برنامهریزی به درستی و با دقت انجام شود، موانع و چالشها را پیشبینی میکند و برای رفع هرکدام راهحلی ارائه میکند و باعث عبور از موانع و افزایش انعطافپذیری میشود.
و ...
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود