پاورپوینت بررسی نظریه فرگشت داروین در 25 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 25 |
حجم | 4119 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت بررسی نظریه فرگشت داروین در 25 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
منشأ نهنگها
انتخاب طبیعی
درک امروزی
شواهد غنی
جنجال
بخشی از متن
مقدمه
نظریۀ فرگشت توسط انتخاب طبیعی، که اولین بار در کتاب “منشأ انواع” چارلز داروین در سال 1859 سازمان یافت، فرایندی است که طی آن موجودات زنده به سبب تغییری که در شکل فیزیکی وراثتی یا صفات رفتاری خود به وجود میآورند، در طی زمان تغییر میکنند. تغییراتی که منجر به انطباق و سازش بیشتر موجود زنده با محیط زندگیاش شود، عملاً به بقا و زاد و ولدش کمک خواهد کرد.
به گزارش بیگ بنگ، فرگشت توسط انتخاب طبیعی یکی از مستحکمترین نظریه های تاریخ علم محسوب میشود که توسط شواهد زیادی از زمینههای علمی مختلف مثل دیرینهشناسی، زمینشناسی، ژنتیک و زیستشناسی رشد پشتیبانی شده است. برایان ریچموند، موزهدار بخش خاستگاه بشری موزه تاریخ طبیعی آمریکا در نیویورک میگوید که این نظریه دو نقطهی اصلی دارد. او میگوید: «تمام حیات روی زمین، بهیکدیگر مرتبط و متصل است. تنوع حیات محصول تغییرات جمعیتی بدست انتخاب طبیعی میباشد، که در برخی مواقع صفات ترجیح داده میشدند و در برخی موارد محیط بر صفات ارجح بود.»
بریانا پوبینر، انسانشناس و محقق انستیتو موزهی ملی تاریخ طبیعی اسمیثونیان واقع در واشنگتن، که متخصص تحقیقات خاستگاه بشری نیز میباشد در اینباره میگوید: «به زبان ساده میتوان این نظریه را در یک جمله بیان کرد: هبوط همراه با تغییر.» پوبینر میگوید که برخی مواقع از این نظریه تحت عنوان “بقای تندرستان” یاد میشود اما این تعریف گمراه کنندست. در اینجا، منظور از “تندرستی” به نیرومندی یا توانایی فیزیکی موجود اشاره ندارد، بلکه منظور بیشتر توانایی بقا و تکثیر است.
منشأ نهنگها
در ویرایش اول کتاب منشأ انواع در 1859، چارلز داروین در این مورد بحث کرده که انتخاب طبیعی چطور میتواند باعث شود یک پستاندار خشکیزی، به یک نهنگ تبدیل شود. داروین برای مثال از خرس سیاه شمالی آمریکایی استفاده میکند، که با شناکردن با دهانباز در آبها، حشرات را شکار میکرد: او مینویسد: «من اصلاً این موضوع را ناممکن نمیدانم که انتخاب طبیعی روی گروهی از خرسها تغییر ایجاد کند، آنها را تدریجاً صاحب ساختارها و عادات آبزیانه کند، دهانهای بزرگ و بزرگتر به آنها بدهد، تا اینکه موجودی ابرجثه مثل نهنگ ایجاد می شود.»
فرضیهی مطرح شده خیلی باب میل افکار عمومی واقع نشد. داروین به قدری بهخاطر این پاراگراف مورد تمسخر قرار گرفت که شدیداٌ خجالتزده شد و تصمیم به حذف پاراگراف خرسهای شناگر از ویرایشهای بعدی کتابش گرفت. امروزه دانشمندان میدانند که داورین فرضیهی درستی داشته اما برای حیوانی اشتباه. به جای در نظر گرفتن خرس، او باید گاو و اسب آبی را در نظر میگرفت. داستان منشأ نهنگها، یکی از شگفتانگیزترین داستانهای انتخاب طبیعی و در عین حال یکی از بهترین مثالهای در دست دانشمندان برای انتخاب طبیعی میباشد.
و ...
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود