پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 25 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | مهندسی صنایع |
توضیحات کامل
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فهرست مطالب
تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
روغن
انواع روغن سرخ کردنی
انواع سرخ کن ها
نقطه دود
نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت
ویژگی روغن سرخ کردنی
اسیدهای ترانس
ترانس وهیدروژناسیون
تغییرات شیمیائی وفیزیکوشیمیائی روغن سویا در طی هیدروژناسیون
توکوفرول هاوتوکوتری انول ها
استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در روغن پالم
استفاده ازروغن پنبه دانه غیرهیدروژنه
Moringa oleifera oil
مقایسه MoO,SBO,PO,CLO
مخلوط روغن سبوس برنج وسویا
روغن آرگن در مقایسه با روغن پنبه دانه وزیتون
Refrence
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود