پاورپوینت بررسی خشم فروخورده

پاورپوینت بررسی خشم فروخورده در 24 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل
تعداد صفحات 24
حجم 4116 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی پاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی خشم فروخورده در 24 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

فهرست مطالب

مقدمه

انواع خشم

نقش جنسیت در ابراز خشم

عوارض سرکوب کردن خشم

از کجا بدانیم که خشم های سرکوب شده زیادی درونمان داریم؟

درمان خشم های سرکوب شده

 

بخشی از متن

مقدمه

خشم یک هیجان طبیعی و هشداری از احساس آسیب یا دردی درونی است که ریشه در عوامل و شرایط متفاوتی دارد. در بیشتر اوقات، وقتی با فردی آسیب‌دیده مواجه می‌شویم که دردی دارد، معمولا ما به او نمی‌گوییم درد نداشته باش یا او را به خاطر نحوه واکنشش به درد مورد سرزنش قرار نمی‌دهیم؛ بلکه به کمک و حمایت او می‌رویم تا هر چه زودتر عامل درد شناسایی یا مداوا شود. اما چرا وقتی شاهد ابراز خشم فردی می‌شویم به او کمک نمی‌کنیم؟ چرا اساسا خشمگین شدن را منفی و ناپسند می‌دانیم؟ چرا توصیه به سرکوب کردن و فرو خوردن خشم می‌کنیم؟

طبیعی است که گاهی دچار خشم و برخی عواطف منفی بشویم. گاهی این عواطف باعث محافظت و بقای ما می شوند. اینکه ما به خودمان یاد بدهیم، خشممان را حس نکنیم، باعث نمی شود که از وجود ما دور بشود، بلکه در اعماق وجودمان خودش را پنهان می کند و همین طور بزرگ و بزرگ تر می شود و سرانجام خودش را در موقعیت های پیش پا افتاده، به صورت خشمی عظیم نشان می دهد.

انواع خشم :

ابراز خشم می‌تواند در یک بازه افراطی مثل پرخاشگری تا تفریط و رفتارهای برخاسته از خشم پنهان صورت بگیرد. ابراز صحیح و معمول خشم باید چیزی در میانه این دو حالت باشد که شامل یک رفتار جرات‌مندانه است.

۱- خشم ابراز شده : یک شکل از رفتار است که توسط سایر افراد قابل‌مشاهده است و به ۲ دسته تقسیم می‌شود:

•           خشم کلامی: توهین کردن، فریاد زدن، بدعنقی، دمدمی‌مزاجی.

•           خشم غیرکلامی: شکستن اشیاء (اشیاء منزل یا مدرسه)، صدمه زدن به خود و یا دیگران، صدمه زدن به حیوانات.

۲- خشم ابراز نشده (پنهان یا فروخورده) : خشم فروخورده، خشمی است که به علت ترس از عوامل بیرونی، یا اطاعت از منابع قدرت، یا اعتراض به بی‌عدالتی‌ها و یا دیده نشدن خواسته‌ها و حرف‌های نگفته، به وجود می آید. در این نوع خشم، پرخاشگری بیرونی دیده نمی‌شود.

خشم فرو خورده ما معمولا به خاطر برخوردهای اشتباه در دوران کودکی است. این خشم در بزرگسالی هم به خاطر شکست‌ها و اشتباهات زندگی تشدید شده و باعث می شود ما هر روز در یک دور باطل باشیم. این خشم فروخورده و رنج پنهان ما، که معمولا از آن آگاه نیستیم، خودش را به صورت اضطراب، افسردگی، لذت نبردن از زندگی و بی‌تفاوتی به سرنوشتمان، نشان می‌دهد.

شما در بین دوستان و اعضای خانواده افرادی را می شناسید که سریع عصبی و آشفته می شوند. برای مثال یک وسیله را در خانه سر جای خودش نمی گذارید، مادرتان ساعت ها غر می زند و حتی قضایای بی ربط را هم در بین شکایاتش بیان می کند؛ یا دوستی که اگر به او کوچکترین حرفی بزنید، ساعت ها طول می کشد تا آرامش کنید. خیلی وقت ها اگر شما برای یک موضوعی، سریع عصبی می شوید در واقع برای آن موضوع عصبی نشدید؛ خشم های فروخورده و سرکوب شده گذشته، از این موقعیت ها استفاده می کنند تا بیرون بیایند. علت این خشم مربوط به گذشته است، که ما باید همان لحظه آنرا آزاد می کردیم، ولی این کار را نکردیم.

اگر ما خشمان را سرکوب کنیم ممکن است به صورت دیگری خودش را نشان دهد. افسردگی و اضطراب بدون علت می تواند ناشی از عواطف منفی سرکوب شده مثل خشم باشد.

و ...

توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود