پاورپوینت بررسی اختلال خودتخریبی در 24 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 24 |
حجم | 4103 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت بررسی اختلال خودتخریبی در 24 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
مقدمه
نحوه نگرش نسبت به خود
روان و احساسات سالم
تشخیص روان سالم هر فرد
رفتارهای عجیب حتی برای خود ما
خودتخریبی چگونه عمل میکند؟
روان زیرک انسان که خود، خود را گیر می اندازد
اگر فکر کنیم والدین ما را دوست ندارند
اعتیاد و ارتباط آن با عزت نفس و خود تخریبگری
سبک زندگی و پیدا کردن خودتخریبگری
روابط عاطفی مان به چه شکل است؟
کمک گرفتن از یک روانکاو
بخشی از متن
مقدمه
خود تخریبی، میل به دوست داشتنی نبودن و نادیده گرفتن خود است. خودتخریبی افراد، بیشتر به خاطر افکار منفی و عدم خودباوری ایجاد می شود.
هر رفتاری که رنگ و بوی انتقاد و مقایسه داشته باشد، رفتار خودتخریبی می گویند، مانند من زیبا نیستم، من باهوش نیستم، من آدم ناتوان و ضعیفی هستم.
احساس خودتخریبی به قدری واضح و آشکار است که می توانیم با نگاهی سطحی به سبک زندگیمان آن را در خودمان تشخیص دهیم مثلا: چگونه غذا خوردن، ورزش کردن، روابط عاطفی، اینکه بیشترین وقت خودمان را با چه افرادی می گذرانیم.
فردی که در روابط عاطفی، شکست می خورد و همیشه طرف مقابل را مقصر می داند، افرادی شبیه به هم انتخاب می کند که همیشه یک نتیجه مشخص را برایش به همراه دارد، نشان از خودتخریبی دارد.
انواع اعتیادها (اعتیاد به سکس ، الکل و مواد مخدر) و انواع خودزنی ها (رگ زدن، خراش روی پوست)، رفتارهای واضح خود تخریبی هستند.
عنصر مشترک در تمام الگوهای خودتخریبی این است که فرد به انجام کاری مبادرت میورزد که برای خودش زیان آور است.
رفتارهای خود تخریب گرایانه که از عزت نفس پایین، احساس دوست داشتنی نبودن و نالایق بودن به وجود می آید، زمانی در ذهن و روان ما شکل می گیرد که والدینمان، ما را به آن میزانی که باید، دوست ندارند و ما را قابل احترام نمی دانند.
در این وضعیت ما باید برای دوست داشته شدن دست و پا بزنیم. کانال دکتر آذرتاش پس از آن، به دلیل وجود این حکم، که تو دوست داشتنی نیستی، خود را در روابطی قرار می دهیم که به صورت ناخودآگاه، مدام در حال تنبیه شدن، شکست خوردن، ناامید شدن و رها شدن هستیم
نحوه نگرش نسبت به خود
شاید ما به نحوی برای خود فردی سالم به نظر بیاییم. هر روز صبح بیدار شویم، سر کار برویم، دوستان و معاشرانی داشته باشیم که با آنها وقت بگذرانیم و شاید در مواردی دوستشان داشته باشیم، سفر برویم و وقتمان را در رستوران بگذرانیم و یا کتاب بخوانیم و ورزش کنیم. در این صورت اگر چنین تصویری را به هر فردی نشان دهیم، بیان کند که این فرد، انسانی کامل و بدون عیب است که در زندگی خود راهی مشخص را پیش گرفته و زندگی سالمی دارد.
روان و احساسات سالم
اما نکته مهم اینجاست که سلامت هر انسان و آگاه بودن به این امر که چه کسی میتواند احساس کند آیا زندگی سالمی دارد از روان سالم هر فردی نشأت میگیرد.
در واقع روان سالم سر منشأ احساسات سالم و خوشایند است که میتواند هر فردی را به آرامش، آسایش، احساسات خوب و به نوعی یک زندگی بهتر بکشاند.
و ...
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود