پاورپوینت اختلال وسواس ناشی از کرونا

پاورپوینت اختلال وسواس ناشی از کرونا در 26 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل
تعداد صفحات 26
حجم 4241 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx
دسته بندی پاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت اختلال وسواس ناشی از کرونا در 26 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

فهرست مطالب

مقدمه

وسواس غیر منطقی از کرونا

توصیه هایی برای این دوران بحرانی

وسواس ناشی از کرونا

اشکال مختلف اختلال وسواس فکری

دلیل رفتارهای وسواس‌گونه چیست

نحوه تشخیص وسواس فکری چگونه است؟

درمان وسواس

تاثیر پاندمی کرونا بر افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری

 

بخشی از متن

مقدمه

جسم(بدن) سالم و ذهن(روان) آرام، غلبه بر ویروس کرونا و عفونت ناشی از آن را ممکن می‌کند و در صورت ابتلا به عفونت، مقاومت بیشتری را مهیا می‌سازد. از سوی دیگر، استرس و تنش‌های بدنی و فکری ناشی از آن، بدن را از حالت تعادل خارج می‌نماید.

اضطراب شدید باعث ایجاد تپش قلب، بی‌قراری، احساس گرگرفتگی، تعریق، خشم و کاهش خواب می شود. اینها خود زمینه‌ساز ضعف سیستم ایمنی و در نتیجه آسیب‌پذیری بیشترند. بنابراین، توجه به سلامت روان در کنار رعایت توصیه‌های بهداشتی از نکات حائز اهمیت در مقابله با همه‌گیری کرونا محسوب می‌شود.

وسواس غیر منطقی از کرونا

این روزها آنقدر دست هایم را می شویم که زخم شده اند، هرچه کرم می زنم، بی فایده است، باز دو مرتبه دست به دستگیره ها که می زنم باید با مواد شوینده و ضد عفونی کننده، آنها را بشویم تا مبادا ویروس بگیرم. همه اعضای خانواده را مدام چک می کنم، روزی صد بار باید دست هایشان را بشویند، روزی دو بار حمام کنند و اجازه بیرون رفتن به بچه ها نمی دهم مگر با ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده.

بیماری کووید ۱۹، بعد از گذشت دوره‌ای، تبش فروکش می‌کند اما عوارض روانی آن یعنی اضطراب‌ها و استرس‌ها و وسواس باقی خواهد ماند. نگرانی از مبتلا شدن خود و عزیزان، وسواس‌های فکری را افزایش داده است. ویروس کرونا و نگرانی از مبتلا شدن به آن سلامت روان جامعه را تحت‌ تأثیر قرار داده، و آن را دچار اختلال کرده و باعث شده احساس ناامنی در جامعه دامن زده شود.

وسواس اختلالی است که با افکار غیر قابل کنترل، ناخواسته و رفتارهای تکراری بروز پیدا می‌کند، همه انسان‌ها می‌توانند افکار وسواسی داشته باشند و این اختلال در واقع عملکرد فرد را کنترل و ذهنش را درگیر می‌کند. مهم ترین عامل تشدید کننده رفتارهای وسواسی در انسان، وجود اضطراب است، به گونه ای که هر چه اضطراب فرد افزایش یابد، وسواس او نیز تشدید خواهد شد.

یکی از مشکلات افراد دچار وسواسی این است که نمی توانند با واقعیت عدم قطعیت کنار بیایند و می خواهند همه چیز را تحت کنترل داشته باشند. همه ما در زندگی با دنیایی از احتمال‌های غیرقابل پیش‌بینی مواجه هستیم و باید این نکته را در نظر داشته باشیم که تنها عامل مرگ و میر کرونا نیست.

توصیه هایی برای این دوران بحرانی :

۱- اخبار را محدود کنید و مراقب چیزهایی که می‌خوانید باشید. زمان کمتری به خواندن و دیدن چیزهایی اختصاص دهید که حالتان را بد می‌کنند. شاید بهتر باشد فقط در زمانی مشخص سراغ اخبار بروید.

۲- ما تنها نیستیم و این روزها همه افراد تا حدی افکار وسواسی و ترس را تجربه می‌کنند. در شرایط کنونی، این حالت‌های شبه‌وسواسی می‌تواند یک واکنش طبیعی باشد و ممکن است برای همه اتفاق بیفتد، پس خودمان را سرزنش نکنیم.

۳- میزان برآوردی که از خطر داریم متناسب با خطر واقعی باشد. همان طور که می‌دانیم ۲ درصد از مبتلایان در اثر این بیماری از بین می روند و بخش قابل توجهی از آنها بهبود پیدا می‌کنند. بنابراین در عین حال که به توصیه‌های بهداشتی توجه می‌کنیم، یافته‌های امیدبخش، مانند آمار نجات‌یافتگان از این بیماری را به خود و اطرافیان یادآوری کنیم.

۴- در زمان حال زندگی کنیم. از روش “اکنون و اینجا” استفاده نماییم، به این معنا که ذهن‌مان را بر آنچه لازم است در این محل و در این لحظه انجام شود، مانند خوردن غذا، ورزش کردن و انجام کارهای روزمره متمرکز کنیم. با روال عادی و انجام فعالیت‌های روزمره، ذهن‌مان را از تمرکز بر عفونت و ویروس کرونا دور کنیم.

۵- این روزها، پیدا کردن تفریح‌های خانگی لذت‌بخش مثل تماشای فیلم و سریال و خواندن کتاب تا حد زیادی به ما کمک می کند. حالا که خیلی از ما مجبوریم در خانه بمانیم، باید راه‌های جدید لذت بردن از زندگی و معنا بخشیدن به آن را پیدا کنیم.

۶- از طبیعت لذت ببرید و خود را در صورت امکان در معرض نور خورشید قرار دهید. نرمش کنید و آب کافی بنوشید.

و ...

توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود